Prvo utrka, a onda zabava!

Dani
Sati
Minute
Sekunde

Sedmi po redu NovskaRUN

OSNOVNE INFORMACIJE

sa našeg fejsa

19. kolovoza 2023.

Video: FotoIMAGO

IZABERI SVOJU UTRKU

Wrong Turn

OSNOVNE INFORMACIJE

Brza utrka koju smo predstavili našim natjecateljima 2019. godine postala je apsolutni hit. Trčali su je svi jer može biti teška onoliko koliko poželiš da bude. Sa minimalnim usponom, jednim izvorom (uz put), relativno kratkom i brzom konfiguracijom ova cestovna utrka privući će i potpune amatere i ljude koji nikad nisu trčali utrke do onih koji se žele malo brže “poganjati”. 

STARTNI PAKET:

IZABERI SVOJU UTRKU

Run the woods

OSNOVNE INFORMACIJE

Naša tradicija i ponos! Trka do jezera i nazad. Svaki novljanski trkač koji drži do sebe jednostavno mora znati koliko mu treba da dođe do jezera i nazad a sad to možete i Vi dragi naši gosti i ljubitelji trčanja. Staza je kombinacija asfalta koji vodi do jezera kroz našu krasnu šumu nakon čega ga obilazite i tu kreće makadam u trajanju od 300m nakon čega kreće zemljani single trail u dužini od 3km. Nakon toga je ponovno asfalt do cilja u centru.

STARTNI PAKET:

IZABERI SVOJU UTRKU

Spartana

OSNOVNE INFORMACIJE

Naj duža utrka koja vodi do izvora Jelenova glava po makadamu pa natrag prema jezeru i gradu šumskim zemljanim putem. Neki potočići imaju mostove a neki nemaju pa budite spremni na preskakanje. Ako ste imalo avanturistički nastrojeni, ovo je svakako utrka koju morate isprobati. Vodi Vas duboko u novljansku šumu i svakako iziskuje snagu koliko i koncentraciju.

STARTNI PAKET: