• Za zdrave grudi se potrudi

  Za zdrave grudi se potrudi

  Utrke za velike i male / humanitarni karakter / poKrenimo se / 20. listopada

  Prijavi se

Osnovne informacije

Nakon vrlo uspješne utrke humanitarnog karaktera „Novska za nju” koju smo održali 2017. godine i na kojoj smo uz Vašu pomoć prikupili i donirali 27.000,00 kuna Udruzi žena liječenih i oboljelih od raka „Sve za nju” iz Zagreba i ove godine idemo u istom humanitarnom modu, samo uz warp pogon.
 • Kad i gdje?

  • 20. listopada 2019. godine
  • Početak u 17:00 sati
  • Trg dr. Franje Tuđmana (Mali trg), Novska
  • Organizator: Atletski klub "NoGA" Novska

 • Koje Vam utrke nudimo?
 • Uplata kotizacije
 • Podizanje startnih brojeva
 • Do kad su prijave moguće?
NovskaRUN
Start velike utrke "Za zdrave grudi se potrudi" 2017. godine

Do zatvaranja prijava ostalo još:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Za zdrave grudi se potrudi

vol. 2

Bili smo jako vrijedni i prikupljali smo donacije, sredstva, pisali projekte, javljali se na natječaje tako da je i naš trud prepoznat čak i od Pantovčaka.

Utrka „Za zdrave grudi se potrudi” ove godine se održava uz pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović.

Da se ne hvalimo previše o našim logističkim uspjesima :) krenimo na gorku istinu. Ne moramo posebno naglašavati da je rak dojke jedan od najčešćih uzroka smrti žena u Hrvatskoj danas i da je stopa smrtnosti od raka dojke u RH poprilično visoka i ima tendenciju rasta.

Rak dojke, kao i neke druge maligne bolesti možemo pokušati prevenirati redovitim pregledima (UZV i mamografija, samopregled dojki), ali i promjenom načina života.

Pojačana tjelesna aktivnost, posebice trčanje uvelike služi svrsi kao preventivna metoda u nastanku raka dojke.

Potaknuti činjenicama i crnim statističkim podacima i ove godine, prigodno, tijekom mjeseca listopada, kada se diljem svijeta obilježava mjesec prevencije raka dojke, organiziramo utrku da istaknemo važnost tjelesne aktivnosti kao jedan od ključnih načina prevencije.

Sva sredstva od kotizacija i donacija građana na dan utrke uručiti ćemo našim dragim prijateljicama iz Udruge žena liječenih i oboljelih od raka „Sve za nju” iz Zagreba.

Ove godine imamo i novost na koju smo osobito ponosni. Osim majica koje će biti uključene u startni paket, nudimo i mogućnost kupnje custom made Startasica za čiju nam je izradu u susret izašlo kultno Borovo d.d. Tenisice će biti dostupne u muškoj i ženskoj varijanti, te u dječjim veličinama. Simbolični dio sredstava od kupnje tenisica će se također donirati Udruzi žena liječenih i oboljelih od raka „Sve za nju” iz Zagreba. 

 • Cijena kotizacije

  50,00 kn -> Utrka za odrasle

  10,00 kn -> Dječje utrke

 • Dužina utrke
 • Težina staze
27.000 kn vrijedna donacija uručena 2017. godine na utrci "Za zdrave grudi se potrudi"

Moto ovogodišnje utrke je „Startaj na vrijeme”, stoga Vam svima savjetujemo da startate na vrijeme i s prevencijom i s prijavama za utrku!

Custom made Startasice za utrku

Startajte na vrijeme, osigurajte si Startasice i podržite domaću proizvodnju i žene iz Udruge „Sve za nju”. 
Kupnjom tenisica za odrasle donirate 10 kuna za Udrugu „Sve za nju”, a kupnjom dječjih tenisica donirate 7 kuna Udruzi „Sve za nju”.

Naručivanje Startasica je moguće izvršiti do 25. rujna 2019. godine na navedeni e-mail.

Naruždbe

Narudžbe za ove cool tenisice vrše se putem e-maila na kacaselenic@gmail.com . Molimo Vas da uz broj tenisica navedete žensku ili mušku varijantu (kao na slici).

Cijena

Cijena tenisica (brojevi od 36 do 50) za odrasle je 180 kn, a cijena dječjih tenisica (brojevi 28 do 35) je 160 kuna.